Autospecială de pompieri implicată în accident

0
17

Surse: șoferul ar fi avut permisul retras pe motive medicale
Un tânăr al cărui permis de conducere a fost retras, potrivit unor surse din Poliție din motive medicale și-a pierdut viața într-un accident rutier după ce autoturismul în care se afla s-a izbit de o autospecială de stingere a incendiilor aparținând Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Buzău. Șoferul ar fi sustras mașina unuia dintre verii săi și a plecat la drum.
La un moment tânărul a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu autospeciala de pompieri. În urma impactului ambele vehicule au ajuns în afara părții carosabile. Trei pompieri din autospeciala au ajuns la spital.
Polițiștii buzoieni verifică dacă tânărul decedat în accident avea permisul de conducere suspendat și dacă a sustras autoturismul înainte de a se produce tragedia
Cei trei pompieri care se întorceau din misiune au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Buzău.
În funcție rezultatele cercetărilor efectuate de către polițiștilor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență va demara o anchetă internă.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ