Birocrație cât o veșnicie

0
46

Cât mai durează până când Primăria Buzău va amenaja nou cimitir municipal
Primăria Municipiului Buzău a formulat pentru a doua oară o cerere către Ministerul Apărării Naționale în vederea retrocedării unui teren în vederea înfiinării cimitirului municipal. Noul cimitir din cartierul Micro XIV ar fi trebuit să fie deja gata dar timpul necesar pentru obținerea avizelor s-a întins mult prea mult motiv pentru care terenul a reintrat în administrarea Ministerului Apărării. Administrația locală a anunțat că s-au făcut pași în direcția obținerii avizelor necesare motiv pentru care a solicitat din nou terenul respectiv.
O nouă amânare vine și cu cheltuieli mai mari, a explicat unul dintre consilierii locali. Totodată, un procent de 30 la sută din locurile de înhumare vor fi repartizate cadrelor militare.
Primăria Buzău se obligă din fonduri proprii să amenajeze noul cimitir municipal cu capelă în termen de 5 ani de la preluarea terenului.
Cimitirele au devenit neîncăpătoare iar locurile libere se vând cu prețuri care sar de 10.000 de lei. Primarul Constantin Toma a declarat că orașul se confruntă cu o criză acută de locuri de înhumare prin urmare înființarea unui nou cimitir municipal este mai mult decât necesară.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ