BUZAUL A INVINS RAPIDUL, IN LIGA FLORILOR

0
82

SCM Gloria Buzau a invins echipa din subsolul clasamentului, Rapid, in cadrul etapei cu numarul 17 din Liga Florilor la capatul unei partide extrem de disputate. Sala Sporturilor a fost arhiplina iar galeriile ambelor echipe au fost la inaltime intr-o partida castigate de jucatoarele noastre cu scorul de 27 la 24.
Prima partidă a etapei a 17-a din primul eșalon feminin s-a disputat vineri seara la Buzău, acolo unde SCM Gloria a primit o replică viguroasă din partea nou-promovatei Rapid București. Fetele noastre au inceput mai greu partida si au marcat primul gol abia in minutul 8 cand deja oaspetele conduceau cu 2 la 0. Apoi in minutul 18 scorul era 8 la 5 pentru echipa noastra. Dupa primele 30 de minute incurajate de atmosfera intretinuta de cei 2000 de spectatori prezenti in Sala Sporturilor Romeo Iamandi tabela de marcaj indica scorul de 15-13 pentru Buzau. Echipa feroviară a confirmat începutul bun de an, concretizat inclusiv prin calificarea în sferturile Cupei României, și a ținut aproape timp de 45 de minute. Echilibrul s-a rupt în ultimul sfert de oră, când, de la 19-17 în minutul 43, gazdele au înscris de cinci ori consecutiv și au obținut a noua victorie în campionat, urcând din nou pe locul 3.
De remarcat si duelul galeriilor. Peluza Crang a facut bine fata mobilizarii celor 250 de fani ai echipei visinii. S-a simtit lipsa jucatoarelor noastre de mare calibru, Iuganu si Gavrila. Urmatoarea partida pe care o vor disputa buzoiencele va fi in deplasare la Bistrita in compania celeilalte Glorii din Liga Florilor.

REPORTER ALEXANDRU NICOLAE

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ