CE-AU DAT PE PERE, AU LUAT PE MERE!

0
66

Danubius Galați – HC Buzău 20-28

Iniţial, meciul a stat sub semnul echilibrului iar prima reuşită s-a lăsat ceva aşteptată. Gazdele au contat în meci doar în primele 10 minute. Buzoienii au egalat la cinci prin căpitanul Bogdan Tudorache, apoi golurile au început să curgă în poarta Galaţiului. După prima repriză, aflată la discreţia oaspeţilor, tabela indica un avantaj de 5 puncte în favoarea acestora. Desfăşurarea jocului nu s-a modificat după pauză.

Cu o apărare mobilă şi exactă şi cu Ionuţ Oprea aflat în zi de graţie, cu zece reuşite, handbaliştii din Buzău şi-au ţinut din ce în ce mai mult adversarii la respect. De bun augur e şi revenirea la echipă a interului Robert Burlacu, cel care şi-a trecut de patru ori numele pe lista marcatorilor. Dacă în etapa trecută au pierdut acasă duelul cu portarul din Teleorman, de la Galaţi, buzoienii s-au întors cu o victorie de moral, 28 la 20, care îi readuce pe locul trei în serie.

Revanşa în faţa suporterilor pentru eşecul de duminica trecută e programată, în devans, pentru sâmbătă la ora 12.30, când în Sala Sporturilor soseşte satelitul formaţiei de Liga I, Dobrogea Sud Constanţa.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ