Cine și pentru ce a votat în data de 9 iunie

0
10

Candidații și buzoienii au mers la urne
Ziua de 9 iunie, data la care au avut loc alegerile locale și europarlamentare a adus în fața electoratului candidați și personalități cu diferite viziuni și proiecte. Primii alegători s-au prezentat la urne duminică dimineață, imediat după ce a bătut de 7 fix. O parte dintre buzoieni au ales să meargă la biserică sau în piață, alții au lăsat treburile pentru după-amiază pentru a-și exprima votul mai repede și să se pună totodată la adăpost de căldură.
Constantin Toma, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Buzău a votat duminică dimineață la Liceul de Artă Margareta Sterian. La urne a fost însoțit de premierul Marcel Ciolacu și președintele organizației județene a PSD, Lucian Romașcanu.
La final, Constantin Toma a declarat că a votat pentru Buzău și România.
Premierul României, Marcel Ciolacu a votat ulterior pentru alegerile locale și parlamentare la Secția de votare nr.1 din cadrul Școlii gimnaziale “Episcop Dionisie Romano”. Primul ministru a fost însoțit de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma și președintele organizației județene a PSD, Lucian Romașcanu.
Președintele PSD a declarat că a votat pentru performanță în administrație.
A urmat președintele organizației județene a PSD, Lucian Romașcanu care a votat duminică dimineață la Secția nr.48 organizată la Colegiul Național Pedagogic “Spiru Haret.” A fost însoțit de președintele PSD, Marcel Ciolacu și primarul în funcție, Constantin Toma.
La final, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean a declarat că a votat pentru cea mai bună echipă a municipiului și a județului.
Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Buzău, Carmen Ichim a votat duminică dimineață la secția de votare din cartierul Orizont.
La ieșirea de la urne, Carmen Ichim a declarat că a votat pentru echipă și pentru buzoieni.
Preşedinte Partidului Mişcarea Populară, propus de Alianța Dreapta Unită pentru conducerea Consiliului Județean Buzău a precizat duminică la rândul său după ce a mers la urne că a votat pentru un județ de viitor.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ