CONFRUNTARE DECISIVĂ PENTRU LOCUL III! Sâmbătă, ora 11:00: HM Buzău – SCM Piteşti

0
51

Handbalistele buzoience vor disputa cea mai importantă partidă din actuala stagiune sâmbătă dimineaţă, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Trupa antrenată de Romeo Ilie va întâlni SCM Piteşti, ocupanta locului patru în ierarhia Diviziei A, principala contra-candidată la locul trei, ultimul care duce la barajul de promovare în Liga Naţională.
Microbiştii buzoieni sunt aşteptaţi în număr cât mai mare mâine dimineaţă în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” când echipa locală de handbal feminin va întâlni SCM Piteşti, în cea mai importantă partidă din sezonul curent. Cele două formaţii sunt despărţite de opt puncte şi se luptă pentru ocuparea locului trei, ultimul care asigură biletele pentru accederea în Liga Naţională.
Victoria le consolidează poziţia din clasament a buzoiencelor şi le creşte şansele pentru încheierea stagiunii regulate pe ultima treaptă a podiumului.
Înaintea duelului programat mâine, la ora 11:00, HM Buzău ocupă locul trei, cu 48 de puncte, în timp ce piteştencele sunt pe patru, cu 40 de puncte. Partida va fi arbitrată de cuplul nemţean Murariu – Tăbăcăriu, iar accesul spectatorilor în sală este gratuit.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ