CONSTANTIN FLORESCU, CANDIDATUL PMP LA PRIMĂRIA BUZĂU

0
424

Partidul Mişcarea Populară şi-a lansat joi, candidatul la funcţia de primar al municipiului Buzău. Acesta este Constantin Florescu, fost judecător şi fost consilier municipal, ales în urmă cu 4 ani pe listele PSD. La conferinţa de lansare, organizată în Parcul Marghiloman au fost prezenţi Eugen Tomac, preşedintele PMP, senatorul Dorin Bădulescu şi deputatul Adrian Mocanu. În opinia liderului Partidului Mişcarea Populară, Constantin Florescu este acel profesionist care poate aduce o schimbare la nivelul administraţiei municipiului Buzău.
Constantin Florescu a explicat că a ales să intre în Partidul Mişcarea Populară după despărţirea de PSD, în urma unei analize atente a programului, dar şi a echipei de conducere. În ceea ce priveşte candidatura la funcţia de primar al municipiului Buzău, Florescu a spus că se bizuie pe sprijinul liderilor PMP.
În privinţa proiectului cu care va veni în faţa alegătorilor din poziţia de candidat, Constantin Florescu a spus că se va baza pe atacuri la primarul în funcţie, Constanzin Toma cu care a fost în conflict deschis, cât a fost consilier municipal, dar şi după aceea. În schimb, candidatul PMP promite o radiografie a Primăriei municipiului Buzău, urmând ca toate concluziile să fie prezentate buzoienilor.

Laurenţiu Marinov/Mihai Vasilescu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ