Costel Vînătoru premiat la Gala „România ești TU”

0
16

Diplomă de excelenţă pentru proiecte în agricultură
Pe 27 martie, în prestigiosul Palat al Parlamentului, a avut loc Gala „România ești TU”, a II-a ediție, sub titulatura Îngeri pentru România. Scopul acestui eveniment a fost să promoveze și să dezvolte România ca un brand de țară distinct, care îmbină în mod unic frumusețea naturală a locurilor, patrimoniul cultural și ospitalitatea de calitate superioară, un loc care merită să fie descoperit pas cu pas, proiect cu proiect, de fiecare român.
Cu această ocazie au fost acordate 100 de Diplome de Excelență și 8 trofee pentru proiecte care au pus în prim-plan bunăstarea comunității și dezvoltarea economică a României.
Printre aceste distincții, una a fost acordată directorului Băncii de Resurse Genetice Vegetale Buzău, Costel Vînătoru pentru contribuția sa la promovarea și reglementarea proiectelor sustenabile în agricultura românească.

BRGV
“Suntem profund recunoscători și deosebit de mândri pentru această recunoaștere națională, meritată în întregime de managerul instituției noastre, o distincție care reflectă fără echivoc devotamentul și implicarea totală. Felicitări inițiatorilor și organizatorilor acestui eveniment memorabil, precum și tuturor românilor remarcabili care au fost premiați și aclamați în cadrul acestei gale de excepție”, a transmis instituţia.

Cristi Zburlescu
Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ