Despre 9 iunie, localele comsare cu europarlamentarele

0
7

Poziţia primarului Constantin Toma vizavi de viitoarele alegeri
Primarul Constantin Toma în legătură cu comasarea alegerilor a fost una în linie cu deciziile PSD. Edilul a anunţat că a susţinut organizarea celor două tipuri de alegeri în acelaşi timp.

CONSTANTIN TOMA
“Am participat la Palatul Parlamentului la întâlnirea Consiliului Politic Național (CPN) al Partidului Social Democrat (PSD) care trebuia să decidă prin vot dacă suntem de acord cu comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale în 9 iunie 2024. La precedenta întâlnire a CPN, am susținut și în numele colegilor primari PSD de municipii din toată țara, necesitatea comasării celor două tipuri de alegeri, chiar dacă unii colegi din acest for de conducere al PSD nu erau de acord”, a trasmis primarul municipiului.
Astfel, cele două tipuri de alegeri vor avea loc în data de 9 iunie.

CONSTANTIN TOMA
“S-a aprobat ținerea acestor alegeri pe 9 iunie, iar în cuvântul meu am afirmat că este benefic pentru țară ca aceste alegeri europarlamentare să se țină în același timp cu alegerile locale pentru că au un singur obiectiv comun, acela de a alege oameni care să ne păstreze ca țară în Uniunea Europeană și în NATO! Dezvoltarea Buzăului și a oricărei localități din România se face în acest moment preponderent cu bani europeni, iar la graniță avem război. În același timp, putem circula liber oriunde în Europa și putem munci și locui unde dorim! Țara se dezvoltă și acest fapt este demonstrat și de creșterea PIB-ului (Produsul Intern Brut) României, de la 30 de miliarde de dolari în 1989, la peste 300 de miliarde de euro în 2023, chiar dacă mai există sărăcie în țară!”, a mai transmis edilul.
Anterior primarul municpiului preciza la Digi24 că cele două tipuri de alegeri sunt importate motiv pentru care se aşteaptă ca un număr mare de alegători să se prezinte la urne.

Cristi Zburlescu
Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ