DOI BUZOIENI LA CAMPIONATUL MONDIAL

0
35

Handbalul buzoian are motive de bucurie. O jucătoare de la SCM Gloria Buzău și un arbitru vor lua parte la Campionatul Mondial din Japonia.
Buzăul are cu ce se mandri. Vestea bună vine din handbal. Una dintre cele mai bune jucătoare de la SCM Gloria a fost selectată să joace alături de echipa națională în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie 2019 la Campionatul mondial din Japonia.
Este vorba despre Ana Maria Iuganu care evolueză în Liga Florilor pe postul de extremă stanga la echipa noastră. În cadrul ultimelor partide jucate sub tricoul formației buzoiene, ea s-a remarcat și a fost selecționată să evolueze pentru naționala României în Japonia.
Pe lângă jucătoarea de la SCM Gloria Buzău, România va avea încă un reprezentant la Campionatul Mondial, și anume arbitrul de talie internaţională, Simona Stancu, Cetățean de Onoare al județului Buzău. Cuplul format din buzoianca Simona Stancu și Cristina Năstase din Galați au experiență în competițiile de elită și se pot mândri cu partide din Liga Campionilor, Campionatul European de Senioare și Campionatul Mondial U21 masculin.
Naționala României de handbal va avea de înfruntat reprezentantele Spaniei, Senegalului, dar si echipele din Muntenegru, Kazakhstan și Ungaria. Lotul național este format din 18 jucătoare și este antrenat de Tomas Ryde.

REPORTER ALEX NICOLAE
IMAGINE IONUT PARASCHIV

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ