ECHIPA BUZOIENILOR, PREGĂTITĂ DE ASALT

0
106

Lucrurile intra in normal dupa relaxarea masurilor impotriva pandemiei de Covid 19 si in hanbalul feminine. După ce au început antrenamentele în aer liber, pe stadionul „Gloria”, echipierele de la SCM Gloria Buzău au plecat către Cheile Grădiștei, locație în care fetele vor desfășura un cantonament în vederea efectuării antrenamentelor în regim deschis, cu respectarea toaturor măsurilor și prevederilor legale.
Handbalistele pregatite de Mihaila se vor afla in cantonament timp de 14 zile la Cheile Gradistei. Buzoiencele au plecat in formatie aproape completa, singura ramasa acasa este Ana Maria Simion, care se recupereaza in urma unei interventii chirurgicale. Pregătirea fizică a elevelor lui Ovidiu Mihăilă se va derula la munte timp de doua saptamani cu respectarea reglementarilor COVID 19. Echipa noastra s-a deplasat deja la inceputul acestei sapmani iar antrenamentele sunt in toi. Urmeaza o pregatire intensa pentru perioada extrem disputata care le asteapta, atât în Liga Florilor, cât și în Cupa EHF.Conform unui comunicat de presa emis de clubul Gloria Buzau, echipa noastra s-a intarit cu 8 noi achizitii.
Primele doua sunt Dijana Ujkić, (23 ani), extremă dreapta, a evoluat ultima dată la CS Măgura Cisnădie; Bobana Klikovac, (24 ani), pivot, a evoluat în Liga Florilor pentru SCM Craiova;
Venire foarte importante care vor aduce un plus de dInamism echipei noastre considera antrenorul Ovidiu Mihaila present in emisiunea Sport Maxim moderata de Ionut Paraschiv
Mergem mai departe cu lista noilor achizitii ale echipei noastre de handbal si ajungem la Elena Livrinikj, (25 ani), este noul inter stânga al Gloriei Buzău, ultima echipă la care a jucat fiind Rapid București; Marija Shteriova, (29 ani), centru/inter stânga, vine la SCM Gloria Buzău de la echipa CS Minaur Baia Mare; Anđela Janjušević, (24 ani), inter stânga, s-a transferat la Buzău de la formația ungară Siófok KC. Vestile bune nu se opresc aici. Au mai venit intre buturile echipei noastre Ada Emilia Moldovan, (36 ani), inter dreapta, s-a transferat la Buzău de la CS Măgura Cisnădie; Patricia Valentina Moraru, (19 ani), inter dreapta/stânga, a jucat în Liga Florilor pentru CSU Cluj–Napoca; Oana Roxana Cîrstea, (31 ani), extremă stânga, a evoluat ultima dată la CS Minaur Baia Mare; La capitolul plecări, figurează Petra Blazek, Ines Khouildi, Oana Apetrei, Denisa Șelever și Andreea Taivan.
Prima partidă oficială din sezonul competițional 2020-2021 se va disputa în data de 27 august, pe teren propriu, când handbalistele buzoiene vor întâlni formația CSM București, în prima etapă a Ligii Florilor.

REPORTER ALEXANDRU NICOLAE, IONUT PARASCHIV
IMAGINE ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ