Exclus… relocări de urs

1
87

Mesajul prefectului după atacul urșilor din ultimele zile
Prefectul județului Buzău a declarat că la nivel național se constată o înmulțire a urșilor. O serie de atacuri au îngrozit cetățenii din zonele de deal și de munte din județul Buzău, localități aflate chiar în apropiere de municipiul Buzău.
Numărul mare de urși din județ este pus și pe seama relocărilor. Mai multe exemplare au fost aduse din diferite zone ale țării în pădurile din județul Buzău. În acest context prefectul a declarat că nu va mai fi de acord cu asemenea proceduri.
Mai multe animale din gospodăriile oamenilor au fost atacate și ucise de urși în ultimele zile find constituite echipe pentru identificarea exemplarelor care ar fi produs pagube materiale.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Cum adică ” nu va mai fi de acord? ” . Au fost buzoienii de acord cu chestia asta? Cînd ? Cine a propus și cine a aprobat așa ceva să își ia ursii in casă și să plătească pentru pagube și stresul oamenilor. Cum sa aduci urși in zonele locuite? Cine e redusul mintal care a aprobat așa ceva ? Tara asta e condusă de o mana de idioți și mafioți.

LĂSAȚI UN MESAJ