FC BUZAU, LA UN SINGUR MECI DE SEMIFINALE!

0
140

În materie de Cupă, zeița Fortuna i-a surâs din plin fotbalului buzoian în acest an. Asta după ce în 2019, tot în competiția marilor surprize, Metalul a atins faza „șaisprezecimilor”, după un parcurs memorabil pentru o entitate de liga 3.
După ce, la debut, au trecut cu 3-1, chiar de vecinii lor de pe sintetic, elevilor lui Pustai le-a pus Dumnezeu mâna în cap. În cursa lor spre trofeu, singurul hop veritabil, dar nici acela sută la sută, s-a numit Academica Clinceni. Numai că, la ora confruntării cu Buzăul, din echipa de play-off de Liga 1 mai rămăseseră doar pretențiile ultimei clasate și promisiunile noului antrenor, Ionuț Chirilă.
Înaintea tragerii la sorți pentru „sferturi”, echipierii de la FC Buzău trăgeau nădejde la un adversar cât mai accesibil.
Cât despre un duel cu una dintre echipele grele rămase în cursă, cu cât mai târziu, cu atât mai bine!
Conform zicalei „de ce ți-e frică, de-aia nu scapi”, numele adversarului de pe biletul scos din urnă, le-a înmuiat puțin picioarele alor noștri. Vor da piept, acasă, cu una dintre cele mai în formă trupe ale momentului, FC Voluntari, egala FCSB-ului din ultima etapă.
O calificare în careul de ași ar însemna reeditarea performanței de vârf a Gloriei, care, în 2008, pierdea la limită, în semifinale, în fața campioanei Unirea Urziceni.
În vederea pregătirii unui examen atât de dificil, conducerea tehnică a perfectat un meci amical în compania dinamoviștilor lui Mircea Rednic. Partida programată sâmbătă pe stadionul din Crâng, de la ora 12.30, va putea fi urmărită pe pagina oficială de Facebook a gazdelor.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ