Festivalul Buzău/Iubeşte/Teatru a ajuns la ediţia a XIX-a

0
21

Două premiere marca „Teatrul George Ciprian”
În perioada 25 mai – 1 iunie 2024, pasionații de teatru și iubitorii de artă sunt invitați să experimenteze magia și emoția spectacolelor de excepție prezentate de Teatrul „Maria Filloti” Brăila, Teatrul „ Toma Caragiu” Ploiești, Teatrul Act București, Teatrul „Andrei Mureșanu” Sfântu Gheorghe, Compania 111 Film& Entertainment București, Compania Sublime București.
Teatrul „George Ciprian” aduce în atenția publicului două spectacole proprii, ce se vor juca în premieră, în cadrul Festivalului. Este vorba despre spectacolul „LABIRINTUL LUI HABARNAM”, în regia lui Cristian Negoescu și „DESPRE TANDREȚE”, în regia lui Vlad Trifaș. „LABIRINTUL LUI HABARNAM” este un spectacol captivant și plin de aventuri pentru întreagă familie, ce va avea premiera în data de 25 mai, ora 11.00.
„DESPRE TANDREȚE” este o piesă de teatru emoționantă, care explorează
subtilitățile și complexitățile sentimentelor umane, ce se va juca, în
premieră, pe 28 mai, ora 19.00. Cu o distribuție talentată și o regie remarcabilă, acest spectacol promite să atingă corzile sensibile ale publicului și să ofere o experiență teatrală memorabilă.
Cele două producții sunt doar o parte din programul divers al Festivalului, care cuprinde o varietate de spectacole pentru toate gusturile și toate vârstele. De la comedii și piese clasice, până la drame intense și spectacole pentru copii, Festivalul BUZĂU/IUBEȘTE/TEATRU are ceva special de oferit fiecărui spectator.

Florin Zafiu
Cristi Zburlescu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ