Gala Comunității Buzoiene

1
17

Diplome de excelenţă pentru 12 buzoieni
La inițiativa Asociației Generale a Inginerilor din România, filiala Buzău, având ca și coparteneri Primăria Municipiului Buzău, Clubul ,,Rotary’’ și Clubul ,,Lions’’, a avut loc ,,Gala Comunității Buzoiene’’. În cadrul Galei s-au acordat diplome de excelență pentru 12 personalități buzoiene care s-au remarcat în mod deosebit, în domeniile lor de activitate. Primăria Municipiului Buzău a premiat 3 buzoieni, Vlad Andrei David, elev al Colegiului Național ,,B. P. Hasdeu”, pentru rezultatele excepționale obținute la Olimpiadele Internaționale în anul 2023, Luminița Colțeanu, Șefa Departamentului de Fonduri Europene de la Primăria Municipiului Buzău, Sorin Harabagiu, Manager al SC Ursus Breweries Buzău.
Cu această ocazie, edilul municipiului Buzău a dorit să reitereze faptul că Primăria Municipiului Buzău funcţionează cu o organigrama de personal blocată.
Din partea Asociației Inginerilor din România, Sucursala Buzău, au fost premiați Ing. Horia Șerbu (post-mortem), pentru întreaga carieră profesională în industria prelucrătoare buzoiană, Dr. Ing. Costel Vînătoru și colectivul, pentru excepționala activitate de cercetare-inovare în domeniul resurselor genetice vegetale, Ionel Stănuță Nicolae Toader, Diana Amalia Voicu.
Din partea clubului Rotary Buzău, au fost premiați Ashok Dorairaja, pentru îndelungata implicare în reconstrucția societății civile buzoiene, Domente Vasile, pentru consistentul sprijin financiar de susținere a proiectelor comunitare buzoiene şi Roxana Constantinescu iar din partea clubului Lions Buzău a fost premiată Grațiela Mariana Dobre, pentru contribuția deosebită la implicarea tinerilor din clubul ,,Leo”, în viața comunității buzoiene.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Este o mare onoare sa vedem ca 12 buzoieni au fost recompensati cu diplome de excelenta pentru munca lor deosebita si contributiile aduse comunitatii locale. Aceste premii arata ca eforturile si realizarile lor nu trec neobservate, iar prin exemplele si rezultatele lor, ne amintesc mereu de potentialul extraordinar pe care il avem in Buzau. Felicitari tuturor premiantilor si multumesc Asociatiei Generale a Inginerilor din Romania si partenerilor lor pentru organizarea acestei gale. Sa continuam sa incurajam excelenta si sa avem modele de urmat pentru a face din Buzau un loc mai bun pentru toti!

LĂSAȚI UN MESAJ