GALĂ PROFESIONISTĂ DE BOX LA BUZĂU, O TRADIȚIE?

0
105

Organizarea unei gale profesioniste de box în orașul nostru ar putea îmbunătăți brandul Buzăului. Afirmația aparține edilului șef, Constantin Toma prezent ieri, la evenimentul organizat în sediul Primăriei, privind Gala profesionista de box ,,Lupii din Carpaţi” ce va avea loc la Sala Sporturilor, din municipiu.

Pregătirile pentru organizarea Galei profesioniste de box ,,Lupii din Carpaţi”, de vineri seară, de la Sala Sporturilor au intrat în linie dreaptă. Ieri a avut loc o conferință de presă, unde edilul șef a declarat că organizarea unui astfel de eveniment ar putea aduce un plus Buzăului, și de ce nu ar putea deveni chiar o tradiție. Asta dacă se ține cont și de ultima descoperire făcută de un profesor universitar din Pitești, potrivit căreia Buzăul este cel mai mare oraș din România, situat fix la jumătatea distanței dintre Polul Nord și Ecuator.

Mai mult decât atât, primarul Constantin Toma, speră ca pe viitor, Buzăul să se evidențieze pe plan mondial, prin performanțele extraordinare pe care le-ar putea obține pugiliștii ce vor fi formați de Bogdan Dinu, la școala sa de box.

La evenimentul de miercuri ce a avut loc la Palatul Comunal, privind organizarea Galei profesioniste de box ,,Lupii din Carpaţi” au participat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, vicepreședintele Consiliului Județean, Romeo Lungu, promoterul Sorin Florea, brazilianul Marcelo Luis Do Nascimento și antrenorul său, pugiliștii Bogdan Dinu, Flaviu Biea și Viorel Simion, precum și membri ai staffurilor.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ