HANDBALISTELE ȘI-AU REVENIT LA TIMP!

0
141

Au bătut la Slatina și se pregătesc de Europa
Hotărât lucru, în ultimele săptămâni, astrele n-au lucrat în favoarea handbalului local. Mai întâi, a fost o stare de grație pe care suporterii au gustat-o din plin: Cupa și Supercupa, în fața campioanelor din București, 6 buzoience chemate să joace pentru tricolor în confruntări oficiale și punctaj maxim, acasă, după 3 confruntări cu nume grele din campionat. N-a durat mult și norocul a părăsit tabăra Gloriei: Zamfirescu și Rotaru, scoase din joc, prima de Covid, a doua de o accidentare, o victorie anulată de un gol controversat al Cristinei Neagu și lipsa publicului, catalizatorul unei echipe dependentă de suporteri.
În perspectiva dublului duel cu norvegiencele de la Storhamar, cel mai alarmant era moralul șifonat de înfrângerea, fără drept de apel, în fața rivalelor din Brăila.
Și a venit la timp deplasarea de la Slatina, un meci disputat în devans, numai bun pentru pansat orgoliul rănit al unor jucătoare, trecute, din plin, de la extaz la agonie, în numai 3 etape. Cum diferența de valoare a fost una evidentă, oaspetele s-au impus la 7 goluri și au reintrat în lupta pentru vârful clasamentului.
Victoria, fie ea și în fața unei echipe arțăgoase dar modeste, le asigură elevelor lui Roșca și Ilie liniștea necesară pregătirii celui mai important examen al anului.
După experiența nereușită de anul trecut, Buzăul forțează, din nou, accesul în grupele principale în Liga Europeană. Duminică seară, de la ora 19.00, într-un echipament nou-nouț, Stoleru și compania vor să dea lovitura în Norvegia, chit că meciurile din deplasare nu par a fi punctul forte ale favoritelor noastre.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ