IATĂ LISTA PSD PENTRU PARLAMENTARE! NICIUN CANDIDAT DIN AFARA JUDEȚULUI

0
894

PSD Buzău și-a anunțat azi listele de candidați pentru Camera Deputaților și Senat. La ora 15.00, la sala mare a Consiliului Județean pesediștii cu pedigree din județ au fost invitați la o adunare în care asistenței i s-au prezentat listele de candidați. Pentru Camera Deputaţilor, prima poziţie este ocupată de Marcel Ciolacu, urmat de Sorin Lazăr, secretar de stat la ANRP, Ionela Dobrică, Radu Sebastian, și Dănuț Păle.

Camera Deputaților:
1. Ciolacu Marcel
2. Lazăr N. Sorin
3. Ionela Dobrică
4. Radu Sebastian
5. Păle Dănuț
6. Pricop Karmencita
7. Muzgoci Doru
8. Stoica Alexandru
9. Ceparu Florin
PSD poate obține cel mult 4 din totalul de 7 deputați de Buzău. La Senat, primul pe listă este Lucian Romaşcanu, fost director la ziarele bulevardiere Libertatea și Cancan, urmat de Liliana Sbîrnea, profesoară de geografie la Rm. Sărat și consilier local PSD. Pe locul trei figurează Laurenţiu Ţepeluş, director adjunct al Colegiului Naţional BP Haşdeu, pe patru medicul Victor Ioniță, iar pe cinci Alexandru Bușcu, pensionar militar, fost pilot de avion.
1. Lucian Romaşcanu
2. Sbârbea Liliana
3. Țepeluş Laurentiu
4. Ioniță Victor
5. Buşcu Alexandru
Din această listă, se vor alege doar doi senatori din totalul de trei alocat județului Buzău, Lucian Romașcanu și Liliana Sbârnea.
Șeful PSD Buzău, Marcel Ciolacu, se laudă că listele conțin doar candidați din județul Buzău.
Emanoil Neagu, președintele Cj Buzău, apreciază că listele îmbină experienţa cu tinereţea.
Rămâne de văzut dacă până la data oficială de înscriere a candidaturilor la Biroul Electoral conducerea centrală a PSD va modifica listele aprobate la Buzău.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ