Incendiu generalizat la două locuințe din comuna Cândești

0
546

Flacarile au cuprins si doua autoturisme
Intervenție dificilă pentru pompierii buzoieni. Aceștia au intervenit pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins două locuințe și două mașini. Flăcările s-au extins cu repeziciune, ajutate de vîntul care bătea cu putere. Pompierii au intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă și cu două ambulanțe SMURD. O femeie a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului. Din fericire oamenii au reușit să iasă la timp din locuințele cuprinse de flăcări.
Incendiul a avut loc în localitatea Cîndești din județul Buzău. Pompierii au fost alertați prin numărul de urgență 112 și au deplasat la fața locului 4 autospeciale de apă și spumă. Intervenția a fost una extrem de complicată, asta pentru că în zonă vîntul bătea foarte tare și risca să extindă incendiul și la casele învecinate.
Unul din proprietarii caselor afectate era la magazin în momentul în care a fost sunat de vecini și anunțat că îi arde casa.
Primii care au intervenit să stingă flăcările au fost vecinii, care au sărit cu găleți și furtunuri cu apă. Din păcate flăcările s-au extins cu repeziciune, ajutate de rafalele puternice de vînt.
În incendiu au ars și două autoturisme, care erau parcate în curtea uneia dintre locuințe. Pompierii fac cercetări pentru a stabili cauza producerii acestui incendiu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ