Început și sfârșit de Toamna Buzoiană

0
42

Marcel Ciolacu și Florin Barbu prezenți la deschiderea târgului
Primăria Municipiului Buzău, Centrul Cultural„Alexandru Marghiloman”, Direcția pentru Agricultură Județeană Buzău și SC „Piețe, Târguri și Oboare” SA au organizat în weekend, la Drăgaică, Târgul „Toamna Buzoiană” aflat la cea de a XVII-a ediție, în Drăgaică. Deschiderea a fost marcată de prezența primului-ministrul al României, Marcel Ciolacu și a ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu.
Dulcețuri, gemuri, murături, legume uscate, condimente și alte delicii și-au găsit locul pe mesele producătorilor autohtoni din târg . De asemenea, buzoienii au avut posibilitatea de a degusta și cumpăra pastramă, cârnații de pleșcoi, micii, mustul, plăcintele cu dovleac și multe alte bunătăți. Ediția din acest an s-a încheiat duminică seara.
De-a lungul celor trei zile de spectacole, printre cei care au urcat pe scenă s-au numărat Bianca Constantin, Mario Stoica, Ionela Bănică, Briana Pătrașcu, Ion Băicuș, Claudia Colniceanu, Nemuritorii, Flavia Cochirleanu, Robert Vlad, Diana Ioniță, Cristina Nicolae sau Ilie Caraș.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ