ÎNFRÂNGERE ÎN PENULTIMUL AMICAL DIN VACANȚĂ

0
53

Cu 2 săptămâni înaintea reluării campionatului, Metalul are serioase probleme de lot și, ca o consecință directă, jocul echipei e departe de pretențiile antrenorului Vali Stan. Amicalul disputat sâmbătă pe malul Dunării și pierdut în fața Oțelului Galați, n-a produs revirimentul scontat în tabăra buzoiană.
Cu o formulă de start experimentală dictată de cunoscutele accidentări, jucătorii buzoieni continuă să sufere în meciurile de pregătire.
Spre deosebire de ultimele 2 confruntări, erorile în apărare au apărut mult mai târziu iar primul gol în poarta buzoiană a căzut după o jumătate de oră. Apărătorul Spătaru a avut viață grea în banda stângă cu decarul Gavrilă, dar primele 45 de minute au fost echilibrate. După pauză, oaspeții au dominat ușor circa un sfert de oră, perioadă în care Pavel a semnat singurele 2 acțiuni ofensive ale reprizei, înainte să fie înlocuit. Fosta campioană din 2001 și-a impus superioritatea de la mijlocul terenului, dictată de veteranul Neagu.
În 17 minute, gălățenii au înscris de trei ori iar marcatorul Cîrjan îl iartă în două rânduri pe portarul Răzvan Popescu, din poziții rarissime. A surprins apariția ca titular în garnitura vizitatorilor a lui Ionuț Androne. Aflat în probe, fostul fundaș dreapta al vecinilor de la Gloria, a jucat aproape o oră și a ieșit când Galațiul avea avantaj minim.
Ultimul meci de verificare înseamnă tot o deplasare la Dunăre, la liderul seriei Moldova Sud. Vineri, echipierii Metalului își vor măsura forțele cu băieții antrenați de ex-dinamovistul Florentin Petre. Apoi, mai au la dispoziție o săptămână să strângă rândurile și să se pregătească pentru primul meci oficial al anului, acasă la satelitul Rapidului.
Ionuţ Paraschiv

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ