LANURI A CÂŞTIGAT SUPERCUPA! Petrolul Berca – Voinţa Lanuri: 2-2, 3-5 d.l.d.d.

0
978

Voinţa Lanuri a câştigat cea de-a doua ediţie a SuperCupei de Buzău chiar dacă a evoluat aproape o repriză în inferioritate numerică. Fotbaliştii antrenaţi de Tase Lăptoiu au dus meciurile spre loviturile de departajare, acolo unde George Sava a reuşit să apere şuturi de la punctul cu var. Meciul s-a disputat la Ruşeţu şi a beneficiat de prezenţa a peste 300 de spectatori.
Voinţa Lanuri a reuşit să câştige a doua ediţie a SuperCupei de Buzău, prima disputată în afara municipiului. Echipa antrenată de Tase Lăptoiu a deschis scorul în minutul 28, prin Dumitru.
Campioana judeţeană a revenit în joc câteva minute mai târziu, graţie unui reuşite formidabile care i-a aparţinut lui Daniel Petre.
Voinţa a reuşit să revină în avantaj cu doar patru minute înainte de fluierul final al primei reprize, după un gol înscris de Florin Mihălcescu.
Din minutul 55, cei din Lanuri au evoluat în inferioritate numerică după ce unul din apărători a fost eliminat după comiterea unui fault în propria suprafaţă de pedeapsă. Mihăescu a restabilit egalitatea după ce transformat lovitura de la 11 metri.
George Sava, portarul celor de la Voinţa a fost eroul de la Ruşeţu, Goalkeeper-ul celor din Lanuri a reuşit să apere patru lovituri de la punctul cu var.
Adrian Petre, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău s-a declarat mulţumit atât de spectacolul fotbalistic, cât şi de organizarea celor de la Ruşeţu.
Organizată pentru prima dată în afara municipiului, SuperCupa a strâns în tribuna stadionului din Ruşeţu peste 300 de spectatori, motiv de bucurie pentru conducătorii echipei locale. Desemnarea locaţiei de disputare a SuperCupei la Ruşeţu a venit ca urmare a unei analize efectuate de forul buzoian din care a reieşit faptul că Viitorul a beneficiat de cea mai mare asistenţă pe teren propriu în precedenta ediţie a campionatelor judeţene.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ