LECȚIE DE HANDBAL

0
65

Dupa meciul excelent in compania campioanei din Ramnicu Valcea, handablistele buzoience au reusit o noua partida de exceptie de asta data impotriva echipei CSM Slatina. Marti intr-o sala arhiplina de suporteri buzoieni inimosi aproape de echipa in fiecare moment al meciului, fetele noastre si-au aratat din nou valoarea si au invins intr-o maniera categorica trupa din Slatina. Scor 27-18 si a fost ultima partidă din turul campionatului pe care fetele au desfășurat-o acasă, reușind ca, pe teren propriu, să nu se lase învinse de nici o adversară.
Echipa noastra a început mai bine, 4-2 în minutul 10, însă echipa olteană a revenit și a preluat conducerea în minutul 14 cu 5-4. Slatina s-a desprins la 2 goluri apoi, avans menținut constant până spre finalul primei reprize, însă oaspetele n-au marcat în ultimele 6 minute ale primei jumătăți a meciului și la pauză s-a intrat la egalitate. Buzăul a preluat din nou conducerea în debutul partii secunde, apoi s-a desprins la 18-13 în minutul 40, diferența crescând treptat, pe fondul lipsei de eficacitate a echipei din Slatina. Ca o scuză, antrenoarea oaspetelor acuza diferența de valoare dintre primul șapte și restul lotului de la Slatina, poate principala cauză pentru care oltencele au “căzut”, în a doua repriză.
Pentru buzoience, victoria cu Slatina a reprezentat o mare realizare, mai ales după oboseala și stresul acumulate în meciul cu Râmnicu-Vâlcea, După meciul împotriva campioanelor, staff-ul Gloriei avertiza, de altfel, că efortul depus s-ar putea repercuta asupra evoluției din meciul de aseară.
Următorul meci al echipei noastre va avea loc în data de 14 ianuarie, în Cupa României, împotriva formației ACS Spartac UNEFS București, iar acasă, suporterii sunt așteptați pe 29 ianuarie, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” când vom înfrunta ocupanta locului 3, CSM București.
In clasamentul Ligii Florilor, SCM Râmnicu Vâlcea ocupă primul loc, cu 28 puncte (11 jocuri), urmată de CSM Bucureşti, 25 puncte (11 j) si SCM Gloria Buzău, cu 25 puncte,dupa ce a obținut a opta victorie a sezonului.

REPORTER ALEXANDRU NICOLAE

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ