Liniște la Permise și Înmatriculări

1
78

Fără liste de așteptare în fața ghișeelor
Prefectul județului Buzău, Daniel Marian Țiclea, alături de subprefectul Constantin Cristea, s-a deplasat la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, în prima zi în care a fost implementată noua măsură care reglementează accesul cetățenilor la ghișeul fără programare online. Conform noii proceduri, accesul persoanelor care nu au programare online se va face în ordine alfabetică, și nu în ordinea sosirii sau conform altor criterii, eventual pe baza unor liste întocmite de persoane neautorizate.
La rândul său, subprefectul Constantin Cristea, coordonator al S.P.C.R.P.C.I.V. Buzău, a anunțat că va fi prezent, personal, în sediul serviciului, atât în zilele următoare, cât și săptămâna viitoare, pentru a se asigura că noua măsură este respectată și își atinge efectul scontat.
În prezent, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor funcționează trei ghișee, dintre care două pentru persoanele care își fac programare online. Începând din data de 6 decembrie 2023, accesul la ghișeul fără programare online se realizează în ordine alfabetică.

Cristi Zburlescu
Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Bravo mă băieți! Ați inventat roata, ce să mai! Ce rost are sa puneți un aparat să luăm bonuri de ordine civilizat. Nu mai bine stam noi ca oile pe la uși. Mare noroc ca ați trecut pe acolo. Același haos, dar în ordine alfabetică.

LĂSAȚI UN MESAJ