LUCEAFĂRUL S-A ÎNSCRIS ÎN LIGA I! Buzoienii încă nu au bugetul asigurat

0
161

Luceafărul Buzău a confirmat participarea în Liga I de futsal ieri, când conducătorii echipei buzoiene au trimis către Federaţia Română de Fotbal cererea de înscriere în campionat. Deşi şi-au exprimat scriptic dorinţa de a evolua în prima divizie, oficialii grupării din Buzău nu au certitudinea că vor fi sprijiniţi financiar de autorităţile buzoiene.
Luceafărul Buzău va participa în Liga I de futsal. Cel puţin pe hârtie. Iulică Trăsnea a trimis ieri confirmarea participării în prima divizie.
Buzoienii au nevoie de aproximativ 4 miliarde de lei vechi pentru a acoperi cheltuielile participării în prima ligă, din care un sfert din sumă este necesară până la sfârşitul anului. În acest sens, autorităţile buzoiene nu au făcut încă nici un pas.
Chiar dacă nu au bani, reprezentanţii echipei Luceafărul Buzău se gândesc deja la primele mutări pe piaţa transferurilor.
Liga I de futsal este programată să înceapă la mijlocul lunii septembrie, iar toate jocurile primului eşalon vor putea fi urmărite pe un post naţional de specialitate.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ