O ECHIPĂ DE SUCCES

0
31

Handbalistele de la Gloria sunt pe locul 3 în clasamentul Ligii Naţionale. Despre rezultatele din ultima perioadă şi despre perspectivele echipei buzoiene s-a vorbit într-o conferință de presă de la Gloria.
După opt meciuri desfășurate, din care 6 câștigate, fetele de la Gloria Buzău au ajuns pe locul 3 în clasament, iar ultimele lor meciuri vorbesc de la sine. Sunt o echipă de succes, de neoprit din avansul lor în Liga Națională.
Ultima victorie înregistrată de acestea a fost sâmbătă, 19 octombrie, pe teren propriu, în meciul contra Minaur Baia Mare , unde handbalistele buzoiene au învins cu 29-23 (14-9). Gavrilă, Simion și Petruș s-au remarcat ca principalele marcatoare. Publicul buzoian și-a susținut echipa minut de minut.
Nici penultimele meciuri nu s-au lăsat mai prejos, Gloria Buzău realizând victorii spectaculoase cu Craiova și Brașov.
După o perioadă cu incertiudini, mai ales din cauza accidentărilor din vară și temerilor privind debutul acestui stagiu, fetele de la SCM Gloria Buzău sunt de neoprit, iar speranțele de a ajunge cât mai sus în clasamentul Ligii Naționale devin din ce în ce mai mari cu fiecare meci.

Alex Nicolae/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ