OLIMPICII BUZOIENI, PREMIAŢI DE C.J.

0
245

Cei mai buni elevi şi profesori din Buzău vor fi premiaţi şi în acest an Consiliul Judeţean. Este vorba despre copii şi cadre didactice care s-au remarcat prin rezultatele deosebite obţinute la olimpiadele internaţionale şi concursurile naţionale, în decursul anului şcolar 2018-2019.
Tradiţia acordării unor premii în bani pentru elevii olimpici va fi continuată şi anul acesta. Consiliul Judeţean a aprobat un fond de premiere pentru elevii buzoieni care au obţinut rezultate deosebite la olimpiade şi concursurile şcolare. Recompensele vor fi acordate, luna viitoare, în preajma sărbătorilor de iarnă, în cadrul unei festivităţi
Rezultatele la olimpiadele internaţionale vor fi răsplătite cu câte 600 de lei, atât pentru elevi, cât şi pentru profesori, indiferent de locul obţinut. De asemenea, câştigătorii olimpiadelor naţionale și îndrumătorii lor vor fi recompensaţi cu sume de bani în funcţie de premiul obţinut. Este vorba despre 500 lei pentru premiul I, 400 lei pentru premiul II și 300 lei pentru premiul III. În total, vor fi premiaţi 55 de elevi şi 35 de profesori, suma totală alocată fiind de 38 000 de lei.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ