Practici înșelătoare în Piața Centrală

1
442

Administrația Pieței, asaltată de reclamații
“Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul” , o expresie potrivită pentru situația din Piața Centrală a municipiului Buzău. Chiar directorul societății “Piețe, Târguri și Oboare” arată faptul că în ciuda unor investiții realizate în cel mai mare spațiu comercial deschis din oraș, vânzătorii au rămas cu aceleași metehne care nu de puține ori le-au atras critici din partea clienților. Spre exemplu practicile înșelătoare…
Mai mult decât atât, administrația Pieței Centrale anunță că va lua măsuri împotriva unor comercianți care își vând mărfurile în afara spațiilor închiriate, de cele mai multe ori pe căile de acces dintre tarabe destinate traficului.
Nu de puține ori, Protecția Consumatorilor a aplicat amenzi în Piața Centrală pentru nereguli privind modul de etichetare al produselor sau afișarea înșelătoare a prețurilor. Iar sancțiunile vor continua, anunță autoritățile având în vedere că în perioada imediat următoare vor fi organizate noi controale în marile spații comeriale din oraș.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Dar faptul că înspre cumpărător este etalata o marfă de buna calitate dar , când cumperi îți dă din interior marfă foarte proastă.
    Cei de la protecția consumatorului văd asta când fac controalele ?

LĂSAȚI UN MESAJ