REGRETUL UNEI FINALE DE CUPĂ! Stejarul nu s-a mulţumit cu locul trei

0
64

Rugbistii buzoieni regreta că nu au ajuns în finala mare a Diviziei Nationale de Seniori. Asta după ce Bucovina Suceava a câstigat campionatul în fata celor de la CS Năvodari, liderul autoritar al esalonului secund. Stejarul a trebuit să se multumească cu locul trei, după victoria cu Stiinta Petrosani din finala mică.
Rugbiştii buzoieni îşi doreau mai mult de la actuala stagiune. Jucătorii antrenaţi de Costică Merşoiu au avut ca obiectiv finala campionatului, însă au trebuit să se mulţumească cu finala mică, pe care au şi câştigat-o în faţă celor de la Ştiinţa Petroşani.
„Ne-a părut rău când am văzut că Bucovina Suceava, o echipă de valoarea noastră a câştigat campionatul. Ce e drept, victoria lor a venit şi pe fondul relaxării jucătorilor de la CS Năvodari, care se vedeau învingători dinaintea fluierului de start. Locul nostru era în finala mare, iar cu puţin noroc puteam aduce trofeul acasă şi implicit, promovarea în Superligă”
Surpriza înregistrată în finala Diviziei Naţionale de Seniori, acolo unde Bucovina Suceava a învins CS Năvodari, principala favorită la titlul intern a stânit regretul buzoienilor care îşi doreau măcar să joace finala.
„Bucovina Suceva este o echipă care valoric este apropiată de a noastră. Ne depăşesc la nivel de buget, drept dovadă că îşi permit financiar să participe în prima divizie din ţară. Chiar şi aşa, în întâlnirile cu Stejarul Buzău au suferit două înfrângeri, lucru care face meciul pierdut din semifinale să mai greu de digerat. Puteam fi noi în locul celor din Suceava. Puteam să ridicăm trofeul însă soarta nu ne-a fost prielnică”
În ciuda faptului că nu au pătruns în ultimul act al DNS, rugbiştii buzoieni se pot mândri anul acesta cu a treia poziţie în ierarhia eşalonului secund din ţară şi câştigarea Cupei României DNS.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ