Rețineri după conflictul cu focuri de armă din municipiul Buzău

0
31

Doi tineri cercetați pentru mai multe infracțiuni
Polițiștii buzoieni au reținut două persoane în urma conflictului în care s-ar fi folosit focuri de armă pe o stradă din municipiul Buzău. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, doi tineri sunt cercetați printre altele pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

IPJ Buzău
“În continuarea cercetărilor privind conflictul intrafamilial produs în municipiul Buzău, în care s-a făcut uz de armă, polițiștii au depistat principalii bănuiți, doi tineri în vârstă de 17 și 27 de ani. În urma materialului probator administrat, pe bază de ordonanță, polițiștii au luat măsura reţinerii față de aceștia sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordinii publice, amenințare, lovire sau alte violențe și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Potrivit polițiștilor, conflictul ar fi izbucnit în urma unor neînțelegeri între două familii.

IPJ Buzău
Reamintim că la data de 19 septembrie a.c., polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că în zona unui imobil din municipiul Buzău s-ar fi auzit focuri de armă. Imediat după sesizare, s-a deplasat la fața locului o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, de investigații, de ordine publică și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Din primele investigații a reieșit că este vorba de un conflict intrafamilial, context în care s-ar fi utilizat o armă, cel mai probabil din categoria celor neletale, fără a rezulta rănirea vreunei persoane.

Florin Zafiu
Cristi Zburlescu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ