RISCĂ SĂ FIE DATĂ AFARĂ DIN CASĂ

5
7464

FEMEIA TREBUIE SĂ DEA 5000 LEI PE LUNĂ PENTRU A ACHITA DATORIILE LA INTREȚINERE
O bunică în vârstă de 65 de ani, din municipiul Buzău trebuie să își crească singura nepotul de numai zece ani, bolnav de Autism și ADHD, după ce acum câteva săptămâni și-a pierdut fiica, care a murit brusc. De parcă nu ar fi suficient, bunica mai are în grija si pe mama ei care este paralizată la pat de mai mult de patru ani. Dar ce este cel mai grav, acesta riscă să fie dată afară din casă pentru că nu a plătit datoriile lunare la timp. Acum femeia trebuie să dea 5000 lei pe lună , bani pe care nu are de unde să îi strângă. Echipa Tv Buzău a fost la ea acasă și a aflat povestea femeii depășită de greutățile vieții. În perioada Sărbătorilor Pascale, facem un apel către buzoieni la bunătate și dăruire.
Asa a găsit-o pe Tanti Zoica , echipa Tv Buzău . Un pateu era întins pe un colț de pâine și servit micuțului Eduard . “Se descurcă greu, nu prea poate mânca singur, din cauza bolii”, spune femeia, oftând. Cu lacrimi în ochi ne povestește cum viața i-a dat atâtea lovituri, încât se întreabă de unde are atâta putere de a merge mai departe. Problemele au început cu mulți ani în urmă, când familia a aflat că băiețelul Eduard a primit un diagnostic crunt, Autism și ADHD .
Declinul familiei s-a adâncit și mai mult când părinții nepotului s-au despărțit.
De atunci, fiica ei, mama copilului a fost stâlpul familie. A luptat zilnic pentru ca Eduard să fie un copil cu un viitor sigur. Însă, stresul și grijile i-au pus capăt zilelor. Cu câteva săptămâni în urmă acesta a pierdut lupta cu viața, Într-un moment în care nimeni nu se aștepta.
Acum bunica a rămas pentru copil și mamă și tată. Cu calm îi explică zilnic , cum mama lui este un înger care nu il mai poate lua în brate, dar îl veghează mereu.
Mai grav, din cauza cheltuielilor mari, familia riscă să rămână fără un acoperis deasupra capului. Acum cea mai mare grijă a femei este viitorul lui Eduard. Bunica trebuie să dea 5000 lei pe lună , bani pe care nu are de unde să îi strângă. Mai mult, din lipsa banilor a trebuit să îi intrerupă tratamentul. Cu modestie , aceasta face un apel către buzoienii cu suflet mare .
Așadar, o mână întinsă la nevoie poate da micuțului Eduard șansa la un viitor mai bun. Cine dorește să ajute cu poate dona în următorul cont: TINCA EDUARD ANDREI RO31BTRLRONCRT0598262701

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ