„SĂ SE FACĂ STAȚIE, DOM’LE !” Solicitarea călătorilor de la autogara „Piața Săracă”

2
8832

Zeci de cereri s-au strans doar in ultima saptamana la TV Buzau din partea calatorilor care solicita o statie de autobuz la autogara de la Piata Saraca, numită mai exact Autogara Sud. Oamenii sunt nevoiti sa se intoarca pe jos, cu sacosele in maini, mai bine de trei sute de metri, de la statia urmatoare. Oficialitatile au luat act de cererea calatorilor si vor dispune in perioada imediat urmatoare.

Imagini cu călători carând din greu la sacoșe, cu bătrâni sau infirmi care se deplasează greu  pot fi surprinse la fiecare cinci minute pe Bd. Republicii, în preajma autogării de la Piața Săracă.

Întrucât stația de autobuz este lângă gara CFR, călătorii sunt nevoiți să se întoarcă pe jos, cu bagajele în mâini, mai bine de o sută de metri, până la autogară.

Unii dintre șoferii de maxi taxi răspund cererii călătorilor și opresc în preajma autogării, deși riscă să primească amenzi de la Poliția Rutieră. În schimb, autobuzele nu opresc aici, ci doar la gara CFR.

Călătorii, evident, solicită în acest loc înființarea unei stații de autobuz.
Directorul TransBus Buzău va lua în perioada următoare o decizie în privința înființării unei stații de autobuz.
Aceasta ar putea fi amenajată înainte de stația peco, în locul în care opresc și în prezent vehiculele tip-maxi taxi.

Auras Tereacă

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Este o decizie foarte bună, pentru că toți şoferii de maxi-taxi care opresc (inclusiv eu ☺) riscă amenzi pe care trebuie să le plătească din buzunarul propriu! Plus că pe frigul acesta nu poți lasă un bătrân să meargă mult pe jos cu sacoşele pline.

LĂSAȚI UN MESAJ