Stațiunea Sărata Monteoru, polul distracției

0
81

Mii de oameni la Zilele Chișinăului și Buzău Fest
Pentru patru zile, Stațiunea Sărată Monteoru s a transformat în polul distractiei, petrecerile, târgurile și muzica buna atrăgând mii de vizitatori.
Ambianta Petre Emanoil Neagu, președinte CJ Buzau
Buzău Fest și Zilele Chișinăului au debutat cu parada de torte în municipiul Buzău, un spectacol vizual devenit tradiție pentru buzoieni. După lăsarea întunericului, străzile municipiului Buzau au fost ocupate de daci și romani, gladiatori și prințese, o poveste luând naștere sub ochii a mii de buzoieni.
A fost deschiderea unei suite de evenimente la care a participat și președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.
Voia bună s a mutat în weekend la Sărată Monteoru. Micii au sfarait pe grătare, oamenii s au încins în hore iar meșteșugari au sosit cu produse dintre cele mai alese pentru toate gusturile.
Drumurile către Sărată Monteoru au fost aproape impracticabile din pricina numărului mare de vizitatori care au vrut sa asiste la spectacole, concertul Loredanei alături de Banda AGURIDA fiind unul dintre momentele cele mai așteptate din cadrul festivalului.
Un festival care tinde sa devina tradiție nu putea sa nu se bucure de un foc impresionant de artificii.
Buzău Fest şi Zilele Chişinăului s a desfăşurat în perioada 1-4 iunie la Monteoru iar publicul a luat parte la concerte, târguri de meşteri populari, tabere militare, teatre, parade.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ