Uși sparte de mascați la primele ore ale dimineții

0
75

Percheziții în municipiul Buzău
Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au pus în aplicare 123 de mandate de percheziție domiciliară, fiind vizate domiciliile şi imobilele deținute de mai mulți indivizi, precum şi punctele de lucru ale unor persoane juridice, în municipiul București și în alte 19 județe printre care și Buzău.
Potrivit unei informări, începând cu anul 2018, ar fi fost constituit la nivel național, un grup infracțional organizat care a avut ca scop comiterea, în principal, a unor infracțiuni de șantaj în domeniul jocurilor de noroc. Membrii grupului ar fi urmărit eliminarea concurenței în acest domeniu. De asemenea, prin folosirea violenței aceștia ar fi împiedicat anumiți clienți, care realizau câștiguri însemnate, să intre în posesia acestora. În județul Buzău a fost vizat domiciliul unui bărbat din comuna Mărăcineni și sediul unui cazino din municipiul Buzău.
Pentru 40 de persoane există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale. La acțiune au participat luptători din cadrul S.I.A.S. – I.G.P.R. și forțele Jandarmeriei Române.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ