VACĂ ÎNGHESUITĂ ÎN PORTBAGAJ! POLIȚIA ȘI DSV AU DECLANȘAT O ANCHETĂ

7
4988

Pe imagini se vede cum vaca a fost pur și simplu schingiuită pentru a putea încăpea în portbagajul unei Dacii. Scena a fost filmată de cameramanul TV Buzău între Brădeanu și Smeeni, dar nu se știe încă exact distanța pe care a fost tranportată vaca de autoturismul înmatriculat în Brăila. Iritați că sunt filmați, bărbații care au transportat animalul au oprit pentru a atrage atenția cameramanului să oprească înregistrarea , iar apoi au aruncat și câteva înjurături. În condițiile în care urmărirea a continuat, șoferul Daciei a virat la un moment dat pe un drum lăturalnic. Imaginile cu animalul chinuit au ajuns astăzi la conducerea Direcției Sanitar- Veterinare, dar și a Poliției Buzău. Instituțiile au declanșat cercetări pentru a-i identifica pe transportatorii fără milă și pentru a-i amenda.
În urma anchetei, autoritățile vor afla dacă animalul a supraviețuit călătoriei în portbagaj.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

7 COMENTARII

  1. rusine !! indivizii sa plateasca scump cruzimea la care au supus bietul animal ! iata ca nu e vorba doar de chinuirea cainilor ci a tuturor animalelor nevinovate pana la urma !!

    multumim ca ati mediatizat acest caz ! speram sa se faca dreptate

  2. sa plece sa-si termine scoala !! cu siguranta n-are nici o educatie , ci doar diplome probabil…s-apoi banii stie sa-i pape de pe spinarea bietelor animale, asa „copil” cum e!

    functia ar trebui sa fie pentru cei ce stiu ce sa faca cu ea !

LĂSAȚI UN MESAJ