VICTORIE PENTRU PREŞEDINTE! Rugbiştii buzoieni dispută mâine restanţa cu Arad

0
104

RugbiStii buzoieni vor începe mâine seria meciurilor oficiale din acest an. Primul adversar va fi CSUAV Arad, formatie pe care trupa antrenată de Costică Mersoiu o va întâlni într-o partidă restantă din prima parte a campionatului. Buzoienii vor să obtină victoria în confruntarea cu arădenii si să îi dedice punctele câstigate presedintelui Vasile Nită, care a împlinit ieri 60 de ani.
Primul meci oficial din acest an al rugbiştilor buzoieni va avea loc mâine, începând cu ora 10, pe stadionul „Prinţul Ghica”. Cu un lot decimat, antrenorul Costică Merşoiu va încerca să obţină victoria pe care să o ofere cadou preşedintelui Vasile Niţă, care a împlinit săptămâna aceasta 60 de ani.
Partida cu CSUAV Arad este una foarte importantă pentru rugbiştii buzoieni, care îşi doresc să înceapă anul cu dreptul, în ciuda problemelor materiale şi de efectiv.
Înaintea meciului de mâine, Stejarul Buzău ocupă locul patru, la 5 puncte de locul trei, însă cu un meci mai puţin disputat. O victorie în partida de mâine, cumulată cu punctul bonus ar aduce buzoienii la egalitate cu ocupantele locurilor doi şi trei.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ