A DOUA ÎNTÂLNIRE CU TARABAGIII. Primarul Toma nu se lasă înduplecat

0
418

Comercianţii din Parcul Sfinții Îngeri sunt următorii pe lista celor care vor trebui să îşi strângă tonetele de pe domeniul public, până la sfârşitul lunii, după ce în urmă cu o săptămână tarabele de pe strada Independenţei au fost ridicate la miezul nopţii de angajaţii Urbis Serv. La acel moment, tarabagiii au venit la primărie pentru a se întâlni cu edilul și pentru a-l convinge să renunțe la măsurile dictate, însă Constantin Toma nu a dat înapoi. Astăzi a venit rândul comercinaților din parcul Sfinții Îngeri să discute cu primarul orașului și s-au prezentat la ședința Consiliului Local Municipal pentru a încerca să-l înduplece pe primarul Constantin Toma să revină asupra deciziei.
Răspunsul primarului a fost acelaşi dat şi în urmă cu o săptămână și anume că nu voi da jumătate de pas înapoi.
Pretenţiile tarabagiilor nu au făcut decât să înrăutăţească situaţia. Consilierul independent, Ionescu Constantin a propus ca municipalitatea să nu mai dea nicio autorizație de construcție pentru ridicarea sau amplasarea unor tarabe în parcurile din municipiul Buzău. Propunerea a fost asumată de primarul Constantin Toma şi va lua forma unui proiect de hotărâre.
Prin urmare, comercianţii din Parcul Sfinții Îngeri mai au la dispoziţie câteva zile pentru a elibera terenul din faţa Pieţei Centrale.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ