BARAJ DE PANDEMIE PENTRU LIGA 3

0
30

Comitetul de Urgență FRF a aprobat, calendarul și regulamentul de organizare și desfășurare pentru partidele care vor contribui la configurarea componenței Ligii 3 în sezonul 2020/2021.
Pandemia a dat peste cap si fotbalul de la judet. Sistemul de baraj pentru liga a 3 a fost modificat urmand sa promoveze 14 echipe.Pentru promovarea în al treilea eșalon, se vor forma 14 mini-grupe de câte 3 echipe, în fiecare mini-grupă urmând să se dispute 3 partide, fiecare dintre acestea pe teren neutru. Castigatoarea fiecarui turneu va obtine promovarea. Buzau face parte din Regiunea Sud est, grupa b si va ca adversari campioanele judetelor Tulcea si Constanta. Reprezentantele judetului nostru sunt echipele CSM RM SARAT, Vointa Lanurile, Team Sageata si Gloria Vadu Pasii.
Prezenti in emisiunea Sport maxim, moderata de Ionut Paraschiv liderii formatiilor CSM Rm Sarat si Team Sageata s-au declarant increzatori in parcursul viitor al fomatiilor buzoiene.
Fiecare echipă va îndeplini o dată rolul de gazdă, deși partidele se dispută pe teren neutru. Datele de disputare a partidelor din mini-grupe vor fi 1 august, 5 august și 9 august, de fiecare dată de la ora 17:30.
În situația în care o partidă se termină la egalitate, se vor executa lovituri de departajare, dar rezultatul acestora va fi luat în considerare DOAR drept criteriu pentru situația în care două sau trei echipe sunt la egalitate de puncte în mini-grupă

Iata si cele 7 criterii de departajare
1. rezultatele directe
2. golaverajul în jocurile directe
3. număr mai mare de goluri marcate în meciurile directe
4. număr mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe (deși partidele se dispută pe teren neutru, una din echipe are statutul de gazdă)
5. golaverajul general din mini-grupă
6. număr mai mare de goluri marcate în mini-grupă
7. rezultatul executării loviturilor de departajare în jocurile directe terminate cu remiză între echipele aflate la egalitate de puncte
În conformitate cu noile modificări aduse Legilor Jocului, s-a aprobat creșterea la cinci a numărului de schimbări permise în aceste partide.

REPORTER ALEXANDRU NICOLAE
IMAGINE ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ