BROŞTENI A CÂŞTIGAT CUPA CARTIERELOR. În finala, Broşteni – N. Bălcescu: 9-3

0
242

Broşteni este noua câştigătoare a Cupei Cartierelor la fotbal pe teren redus, competiţie organizată de Poliţia Municipiului Buzău. În finala întrecerii, echipa din Broşteni a învins fără drept de apel formaţia Nicolae Bălcescu, cu 9 la 3. Pe podium a mai urcat echipa cartierului Micro XIV.
Cupa Cartierelor şi-a desemnat câştigătoarea la ultima categorie de vârstă, dedicată seniorilor. Întrecerea s-a bucurat de un număr foarte mare de participanţi, deşi numărul echipelor a fost mai mic decât în 2015.
În finala mare, Broşteni s-a impus cu 9 la 3 în faţa celor de pe Nicolae Bălcescu, în timp ce finala mică a fost câştigată de Micro XIV, la lovituri de departajare, cu 5 la 4, după 3 la 3 în timp regulamentar în faţa celor de pe Orizontului.
Gabriel Sîrbescu a fost desemnat jucătorul turneului la categoria seniori, în timp ce Adrian Afuza a fost ales golgheterul competiţiei. Matei Robert a primit premiul acordat celui mai tehnic jucător, în timp ce Avram Cristian a fost ales cel mai bun portar.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ