FABRICĂ DIN POLONIA, MUTATĂ LA BUZĂU

8
4028

O fabrică din Polonia îşi mută producţia la Buzău. Firma producătoare de cablaje auto va funcţiona pe Şoseaua Spătarului şi are nevoie de angajaţi. Reprezentanţii fabricii au apelat la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă pentru a găsi personal calificat, motiv pentru care, la sfârşitul săptămânii, va fi organizată o mini-bursă a locurilor de muncă.
O nouă şansă pentru buzoienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă ori pentru cei care doresc să-şi găsească altă slujbă. O companie producătoare de cablaje auto a decis să-şi mute producţia din Polonia, unde funcţionează în prezent şi va reloca fabrica, la Buzău, pe Şoseaua Săptarului. Desigur, muncitorii care vor lucra în fabrică trebuie găsiţi pe piaţa locală, iar angajatorul a cerut sprijinul, în acest sens, Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Pentru recrutarea de muncitori în noua fabrică, la sfârşitul lunii, va fi organizată o mini-bursă a locurilor de muncă.
În primă fază, polonezii vor angaja aproximativ 10 muncitori, care vor constitui nucleul fabricii şi vor urma cursuri de specializare în Polonia. Ulterior fabrica va mai face recrutări de personal, urmând să fie create peste o sută de locuri de muncă.
AJOFM Buzău este alături de investitor şi asigură finanţare din fonduri publice pentru formarea profesională a viitorilor angajaţi, dar şi pentru ucenici.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ