I-au învins pe ardeleni şi le-au luat locul în clasament

0
50

Nou-promovata SCM Gloria Buzău a învins-o pe CS Unirea Dej cu scorul de 3-1 , joi, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 4-a a Diviziei A1 la volei masculin. Vreme de 24 de ore, elevii lui Parpală au respirat aerul nobil al podiumului şi se pregătesc asiduu pentru următoarea deplasare, de la Timişoara, din 11 noiembrie.
Învinşi la Craiova, în „decisiv”, doar de inspiraţia lui Lică, liderul „naţionalei”, buzoienii s-au întors acasă hotărâţi să câştige cu Dej-ul şi să-i ia locul în clasament. N-au mai avut parte de aceeaşi asistenţă ca în etapa precedentă dar, cine a ratat meciul de joi, a avut ce regreta. Adversara, o constantă a ultimului deceniu voleibalistic, nu s-a lăsat învinsă cu una, cu două, mai ales după ce a reintrat în joc, la 2-1. Spre bucuria gazdelor, a fost meciul lui Ene (20p) şi Farcaş (19p), imbatabili la fileu şi, care prin acţiunile lor, au înscris pe tabelă mai bine de o treime din punctele echipei. De consemnat şi debutul lui Marius Cheagă în Liga1, un localnic îndeajuns de „copt” pentru a spera la mai multe minute, ocazie cu care să-şi dovedească talentul.
Gloria a reuşit a doua sa victorie din acest sezon. Bogdan Ene a marcat 20 de puncte pentru Gloria, iar Tudorel Farcaş 19 puncte. CS Arcada Galaţi ocupă primul loc în clasament, cu 12 puncte , urmată de CS Dinamo Bucureşti, 11 p, ACS VOLEI MUNICIPAL ZALAU, SCMU CRAIOVA SI GLORIA BUZAU PE LOCUL 5 CU 7 PUNCTE
Vreme de 24 de ore, elevii lui Parpală au respirat aerul nobil al podiumului şi se pregătesc asiduu pentru următoarea deplasare, de la Timişoara, din 11 noiembrie.

REPORTERI IONUT PARASCHIV, ALEX NICOLAE
IMAGINE IONUT PARASCHIV

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ