LOCOMOTIVA… FĂRĂ VIITOR! Avântul Spartac Zărneşti – Locomotiva Viitorul Buzău: 6-2

0
982

Primul fluier al noii stagiuni din Liga a IV-a s-a auzit vineri la Buzău. Metalul a învins la scor Recolta Sălcioară, iar Avântul Zărneşti a trecut cu 6 la 2 de cea de-a doua echipă a Buzăului în cadrul aceleaşi runde. Noul promovata TEAM Săgeata este primul lider al campionatului.
Fotbaliştii amatori din judeţ şi-au reluat activitatea. Liga a IV-a de Buzău a început la sfârşitul săptămânii trecute, iar prima rundă a furnizat câteva rezultate surpriză. Iată deznodământul confruntărilor din etapa inaugurală a Ligii lui Petre:

Etapa I, Liga a IV-a de Buzău

Şoimii Costeşti – Petrolul Berca: 6-1
Metalul Buzău – Recolta Sălcioara: 4-0
Voinţa Lanuri – Şoimii Siriu: 3-1
TEAM Săgeata – Diadema Gherăseni: 7-0
Tricolorul Gălbinaşi – Victoria Boboc: 2-0
Montana Pătrârlagele – Înfrăţirea Zoiţa: 5-0
Avântul Spartac Zărneşti – Locomotiva Buzău: 6-2
Gloria Vadu Paşii – Viitorul 08 Verneşti: 4-1

Locomotiva Buzău, una din ultimele campioane ale judeţului s-a prezentat la Zărneşti cu doar 13 jucători, iar fotbaliştii lui Ghiţă Rădulescu nu au avut milă faţă de jucătorii lui Lotrea, cărora “le-au administrat” un 6-2 fără a călca pedala de acceleraţie.

Ambele echipe au folosit jucătorii tineri, în componenţa acestora aflându-se foarte mulţi fotbalişti de perspectivă din judeţ.

Primul lider al campionatului este chiar nou promovata TEAM Săgeata, care s-a impus cu 7-0 în faţa celor de la Diadema Gherăseni, urmată de Petrolul Berca şi o alta nou promovată, Montana Pătârlagele, toate cu câte trei puncte.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI
OPERATOR: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ