OASPEŢI DE SEAMĂ, ÎN PREFAŢA UNUI SPECTACOL ÎN PREMIERĂ LA BUZĂU

0
173

Oaspeti de seama la emisiunea moderata de Ionut Paraschiv, in prefata unui spectacol in premiera la Buzau, Gloriile Buzăului vs stelele României, sâmbătă la Sala Sporturilor Romeo Iamandi.
VINERI după amiază, studioul emisiunii SPORT MAXIM s-a umplut de oaspeţi dragi. Adrian TROSCENCO, cel mai cunoscut promotor al meciurilor de old boys de la noi a dezvăluit cum s-a nascut ideea acestui proiect şi cine este “vinovatul” principal al unui eveniment PRIVAT dedicat buzoienilor, mari amatori de fotbal de calitate. Cuplul Gabriel IBRIŞ – Aurelian TRIFAN, responsabilul cu organizarea unui spectacol FIRST CLASS, în premieră, a venit cu lista numelor din lotul gloriilor locale în confruntarea cu stelele fotbalului românesc. N-a lipsit reprezentantul firmei ACERBIS, Ionuţ UNGUREANU, cel care a prezentat mingea oficială dar şi tricourile ce vor echipa cele 2 garnituri.
N-au lipsit nici marile suprize din emisiunea moderata de Ionut Paraschiv. Legenda dinamovista, Danut Lupu a fost într-o vervă de zile mari. A glumit, le-a făcut fotografii tuturor celorlalţi invitaţi iar în timpul emisiunii le-a a oferit telespectatorilor postului TV BUZĂU câteva amănunte din culisele fotbalului, în PREMIERĂ. Ce adversar tradiţional, de la care nu s-ar fi aşteptat niciodată, l-a impus în formula de start la meciul România – Danemarca (3-1) şi prin ce filieră, veţi afla urmărind emisiunea SPORT MAXIM, programata la TV BUZAU in fiecare luni de la ora 17 si in reluare la ora 20 si 23 30.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ