POMPIER SPÂNZURAT! Înainte, subofițerul i-a trimis soției un sms

4
2957

Un pompier de 33 de ani și-a pus aseară capăt zilelor în casa părintească din satul Găvănești, comuna Săgeata. Ștefan Potoroacă locuia la Pogoanele dar plecase la Găvănești pentru a petrece cîteva zile în casa în care a copilărit. După moartea părinților, bărbatul își făcuse un obicei din a veni Găvănești, motiv de discuții tensionate cu soția sa. Ieri femeia a intrat în panică și a plecat pe urmele soțului. La casa din Găvănești și-a găsit bărbatul spînzurat în magazia de lemne. Un vecin a sunat la 112 dar prea târziu ca viața acestuia să mai fie salvată.
Înainte de a se spânzura, bărbatul a trimis un mesaj dramatic soției sale. Decesul părinților săi l-a afectat emoțional.
Reprezentanții ISU afirmă că bărbatul s-a aflat în tură luni ultima dată luni și nu a dat niciodată semne că ar avea probleme de ordin psihologic sau emoțional. Acesta a trecut cu brio testele psihologice anuale.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru moarte suspect iar ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. Strada pe care se află casa părintească și în care tânărul s-a spînzurat, se numește Stela Potoroacă, după numele mamei sale, fostă profesoară.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ