PRIMUL LIBERAL POPULAR! Dorin Bădulescu a trecut la PMP

0
449

Zvonurile s-au adeverit, azi in privinta noii destinatii politice a avocatului si consilierului judetean Dorin Badulescu. Acesta a fost prezentat azi intr-o conferinta de presa ca presedinte al organizatiei municipale a PMP. Badulescu a activat timp de 14 ani doar la PNL Buzau, iar dupa demisia din partid va renunta si la functia de consilier judetean. 

Achiziție importantă reușită azi de PMP Buzău. Avocatul Dorin Bădulescu, politician cu vechime și greutate, a renunțat la PNL în favoarea PMP. Anunțul a fost făcut azi într-o conferință de presă unde Bădulescu a fost însoțit de Adrian Mocanu și Silviu Roșioru.
Dorin Bădulescu a fost membru PNL timp de 14 ani, interval în care a ocupat diverse funcții, inclusiv pe cea de președinte. Decizia de a abandona proiectul PNL a fost una dificilă și dureroasă.
În cadrul conferinței de astăzi, deputatul Adrain Mocanu a anunțat că și alți liberali cu nume vor trece la PMP. În aceste zile se finalizează și listele PMP Buzău pentru pentru alegerile parlamentare. Candidații vor fi exclusiv buzoieni.
Săptămâna trecută, Cristi Romanescu, președintele PNL Buzău, a anunțat că Dorin Bădulescu va fi exclus din partid. La conferința de presă de azi, Bădulescu a anunțat că excluderea nu mai e necesară întrucât va demisiona din PNL. În acest fel, va renunța de bunăvoie și la amndatul de consilier județean. De la PNL la PMP ar urma să treacă în aceste zile alți doi consilieri județeni, Caton Mateeșescu și Ion Nicolae.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ