ROMANESCU, VICEPREŞEDINTE ETTU! Buzoianul este al doilea factor de decizie în tenisul european

0
445

Buzoianul Cristi Romanescu, presedintele Federatiei Române de Tenis de Masă a fost ales azi in functia de vicepresedinte al Federatiei Europene. Totodată, seful tenisului de masă românesc a primit “insigna de onoare” – o distinctie acordată celor care îsi aduc contributia pentru dezvoltarea sportului cu mingea de celuloid la nivel mondial. TV Buzău vă prezintă, în exclusivitate, primele declaratii ale presedintelui FRTM.
Prezent la Campionatul European de tenis de masă, buzoianul Cristi Romanescu are parte doar de veşti bune. După evoluţia încântătoare a “tricolorilor”, buzoianul a fost ales în urmă cu câteva ore al doilea om în ierarhia Federaţiei Europene de Tenis de Masă.
De asemenea, Romanescu a fost reales ca membru în Comitetul Director European din cadrul Federaţiei Interanţionale de Tenis de Masă. Tot în această după amiază, acesta a primit “Insigna de onoare” – Badge of Honour, o distincţie acordată rar în lumea sportului cu mingea de celuloid, doar celor care îşi aduc o contribuţie importantă în dezvoltarea sportului.
Reamintim faptul că Romanescu este preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă din anul 2001.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ