UNPR BUZĂU: „FUZIUNEA CU PMP A PICAT! VREM ÎNAPOI SEDIUL DE PE BD. UNIRII”

0
492

Președintele UNPR Buzău, Marius Negoiță, ne-a trimis la redacție următorul comunicat de presă:

sigla-unpr„In urma deciziei Curţii de Apel Bucureşti, procesul de fuziune între Partidul Uniunea Naţională pentru Progresul României şi Partidul Mişcarea Populară a fost suspendat.

Ca urmare, cele două partide au rămas entităţi diferite (fuziunea nefiind definitivată).

In aceste condiţii, UNPR Buzău trebuie să îşi recupereze posesia asupra sediilor închiriate de la primăriile municipiilor Buzău şi Râmnicu Sărat.

Pentru că fuziunea nu a fost realizată, toate persoanele alese pe listele UNPR Buzău să înceteze orice act de susţinere a campaniei electorale a PMP Buzău, sub sancţiunea excluderii din partid, retragerii sprijinului politic şi implicit pierderea mandatelor.

In ceea ce priveşte bunurile UNPR Buzău, urmează ca formaţiunea politică să facă toate demersurile necesare reintrării în posesia acestora, urmând să apeleze atât la organele de poliţie cât şi la instanţele judecătoreşti.

Aceste demersuri vor fi făcute inclusiv în ceea ce priveşte spaţiul situat în municipiul Buzău, str. Unirii, bl. 16D, parter, spaţiu care deşi aparţine de drept UNPR Buzău este folosit abuziv de altă formaţiune politică, respectiv PMP Buzău condusă de Adrian Mocanu”.

V. STERIU: „FUZIUNEA PMP – UNPR NU ESTE ÎN PERICOL”

În schimb, Valeriu Steriu, președintele executiv al PMP susține că fuziunea PMP – UNPR nu este în niciun pericol. Într-un comunicat de presă, el a lansat acuzații împotriva unui grup restrâns de disidenți care încearcă să manipuleze membri UNPR.

„Trebuie precizat foarte clar că fuziunea dintre UNPR și PMP nu este în niciun pericol pentru că instanța judecătorească a respins, ieri, 17 noiembrie, intervenția unor foști membri UNPR. Practic, nu mai există nicio cale de atac la adresa fuziunii. În mod mincinos și manipulator, s-a comunicat suspendarea fuziunii, când, de fapt, magistrații au decis suspendarea contestațiilor aduse fuziunii UNPR-PMP, măsură de natură să vină în ajutorul procesului de definitivare a fuziunii. În acest moment asistăm strict la o întărziere birocratică, generată de termenele instanței, care va fi fixat in zilele urmatoare”, a spus Steriu. 

 Liderul PMP a adăugat că există o serie de disidenți „auto-proclamați” din UNPR care vin din aripa fostului partid al lui Dan Diaconescu, PP-DD.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ