„VREAU SĂ INTRODUC CELEBRA RATĂ”! Curse către comunele din jur pentru actualele autobuze

6
9460

12 milioane de euro își propune Primăria Municipiului Buzău să atragă din fonduri europene pentru achiziționarea unor autobuze eco destinate transportului în comun. După modernizarea parcului auto, edilul își dorește extinderea ariei de transport în comun către comunele din preajma municipiului, pe modelul autobuzului nr. 2.
Primarul dorește în acest fel să-i ajute pe cei care lucrează în municipiu, dar locuiesc în localitățile din jur. În același timp, primarul intenționează ca de gratuitatea pe autobuzele din municipiu să beneficieze inclusiv elevii din mediul rural.
Pentru extinderea transportului pe modelul autobului nr. 2 trebuie îndeplinite mai multe condiții.
Toma susține că problema transportului către municipiu din mediul rural i-a fost pusă de posibilii investitori în municipiul Buzău.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. Ideea este foarte buna. Păcat ca a venit din partea unoar investitori …dar important este sa se realizeze. Sa scăpăm orasul de minunatele maxi -taxi . Si sa existe un acces usor si catre comunele din jurul Buzăului . Mai multe autobuze !

  2. Daca vreti sa ajutati navestii,lasati soferii autobuzelor sa opreasca in vechile statii,cum ar fi Zona Industriala si Independentei. Asa nu ar mai fi nevoiti navestii sa scoata bani din buzunar pentru inca un abonament pe oras…

LĂSAȚI UN MESAJ