1 IUNIE FĂRĂ PĂRINȚI

0
11

DGASPC organizează o excursie pentru cei mici
Peste 1000 de copii din județul Buzău vor întâmpina 1 Iunie fără părinți. Este o realitate tristă a celor care nu se pot bucura de căldura din sânul familie. Direcția Generală pentru Protecția Copilului Buzău anunță cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor că le va fi alături celor aflați în centrele din subordine organizând o excursie.
Ziua Copiilor este sărbătorită anual de milioane de fete și băieți din întreaga lume. În egală măsură la nivel internațional milioane de copii rămân fără părinți iar această realitate nu ocolește nici județul Buzău. Potrivit Direcției Generale de Protecție a Copilului, peste 1000 de copii din Buzău trăiesc în centrele din subordine.
Direcția Ge¬ne¬rală pentru Protecția Copilului Buzău a intensificat eforturile astfel încât toți copiii fără părinți să își găsească cât mai repede o familie.
Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, 56 de copii din cadrul sistemului de protecție al DGASPC Buzău vor merge într-o excursie la Vama Buzăului, vor vizita rezervația Valea Zimbrilor , Cascada Urlătoarea și vor servi o masă festivă.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ