13 cu noroc la C.M.de Rachetomodele

0
10

România reprezentată cu succes la competiția de la Buzău
Campionatul Mondial de Rachetomodele s-a încheiat cu un rezultat remarcabil pentru lotul național al Romîniei. Nu mai puțin de 13 medalii au fost cîștigate de sportivii români, dintre care patru de aur. Competiția s-a desfășurat în localitatea Spătaru între 2-8 octombrie, organizarea fiind posibilă cu sprijinul Primăriei Municipiului Buzău.
Imnul de stat al României a fost intonat în cadrul festivității de premiere organizată la finalul Campionatului Mondial de Rachetomodele, ediția 2021 de la Buzău. Lotul național a înregistrat cel mai bun scor la competițiile internaționale organizate în ultimii ani cucerind 13 medalii, dintre care patru de aur.
Organizarea a fost una de excepție, au declarat reprezentanții Federației Române de Modelism.
Germania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Italia, Bulgaria, Lituania, Letonia, Olanda, Polonia, Ucraina, Slovacia, Serbia, Spania, Belarus, Uzbekistan și România s-au întrecut pe parcursul săptămânii în cea mai mare competiție de rachetomodele din lume. Concursul a fost organizat de către Primăria Municipiului Buzău cu sprijinul Federației Române de Modelism și a Federației Aeronautice Internaționale.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ